Wat is een bouwkundige keuring?

Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wél! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. De foto's maken het rapport compleet. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd.

Indien u verkoper bent kunt u ook kiezen om een keuring te laten uitvoeren, u voorkomt daarmee dat u later met gebreken wordt geconfronteerd waarvoor u aansprakelijk kan worden gesteld.

Voorbeeld bouwkundige keuring (pdf)

Met wie heeft u te maken?

Voor de bouwkundige keuringen werken wij samen met Keurhuis Nederland. Dit is een gerenomeerde organisatie met een groep zeer ervaren keurders met eigen software die hoge eisen stelt aan hun inspecteurs en dat betekent voor u weer een waarborg voor een keuring met de hoogste standaard die mogelijk is.

Wat is onze visie?

Het geeft ons een plezier om u een gedegen keuring af te geven waarmee u, vooral praktisch, goed uit de voeten kunt. Hierbij is het voor ons een sport om alle geheimen over uw woning te ontdekken, dat betekent dus klimmen, kruipen, prikken, meten, goed kijken en vanuit veel ervaring noteren.

De aanschaf van een woning is voor veel mensen de grootse aankoop in hun leven met vergaande consequenties zoals een langlopende hypotheek. Ondanks de grote verantwoordelijkheid bij de koop blijkt op een merkwaardige wijze onze emotie de grootste rol te spelen. Men bevind zich in dit proces in een roze wolk waarbij alleen nog de positieve zaken gezien worden zoals precies wat we zochten', 'aardige makelaar', 'mijn aannemer zegt dat het een prima woning is' etc.

Bevindt u zich in dit proces of u denkt u hierin terecht te komen? Bel dan snel voor een afspraak want deze fase kan zeer gevaarlijk zijn voor uw portemonnee en woongenot. Wij helpen u om op een gecalculeerde professionele wijze uw droom te realiseren.

Plaatsen:Vraag hier uw bouwkundige keuring aan!

 

 

 

 

 

 
 
MJ-Webdesign